موز
موز گیاهی است مانند علف و درختچه ایست با برگ های پهن و بزرگ که گاهی تا 2 متر می رسد. این میوه ابتدا سبز و سپس به رنگ زرد تغییر می کند. موز ها از چهار هزار سال قبل در هندوستان کشت می شدند تا اینکه در سال 1482 مردم کشور پرتغال موز را در سواحل گینه یافتند و به جزایر قناری بردند و سپس به مناطق استوایی آمریکا برده شد و دیگر در تمام مناطق گرمسیر دنیا این میوه عرضه می شود... موز را در زمانی که سبز است می چینند و به بسیاری از مناطق دنیا صادر می کنند.
زمانی که شما می خواهید موزی را انتخاب کنید باید دقت کنید موز سفت و روی آن زیرا این نشانه ی رسیدگی موز است. موزی که خوب نرسیده باشد به دلایلی هضمش سنگین است.
خواص داروئی موز
1. به دلیل داشتن پتاسیم زیاد ضد سرطان بوده و غذای خوبی برای ماهیچه ها است.
2. موز برای درمان اسهال و اسهال خونی به کار می رود.
3. موز خونساز است و می تواند به اشخاص لاغر و کم خون کمک کند.
4. موز تقویت کنند معده و نیروی جنسی است.
5. موز درمان زخم معده و روده می باشد.
6. گرد موز همچنین داروی کم کردن کلسترول است.
7. شیره ی گل های موز درمان کننده اسهال خونی است.
8. جوشانده موز خونریزی را کاملا قطع می کند.
9. ضماد برگ درخت موز برای درمان سوختگی مفید است.
10. موز نفاخ است و زیاد خوردن آن در سرد مزاجان تولید گاز معده می کند و برای بر طرف کردن آن پس از موز کمی نمک بخورید.
11. موز تاثیر خوبی بر تامین رشد و تعادل سیستم اعصاب دارد.
12. برای بهتر شدن ضعف پوست موز را همراه با عسل بخورید.
13. موز کمی مدر است.
14. موز به علت قند زیاد برای کسانی که بیماری قند دارند مضر است و نباید آن را بخورند.
مطالب گفته شده مربوط به خواص موز است و هیچ توصیه ای برای انجام دادن بعضی از این کار ها وجود ندارد.
برای دیدن تمام میوه ها و خواص آن ها بر روی اینجا کلیک کنید